Jubileumrace op 1 juni om lustrumeditie te vieren

De Triathlon van Nieuwkoop is dit jaar toe aan de 40e editie. Om dit jubileum extra kleur te geven komt Stichting Triathlon Nieuwkoop met een jubileumrace op zaterdagavond 1 juni.

De jubileumrace zal bestaan uit een sprintafstand (1/8 afstand). Het zwemmen is in Zwembad de Wel. Het fietsparcours bestaat uit twee rondes van 10 kilometer. Het loopparcours is twee rondes van 2,5 kilometer rondom het evenemententerrein in Nieuwkoop.

Er zijn twee startseries. De eerste om 19:00 uur en de tweede om 19:30 uur. In totaal is er plek voor 80 deelnemers.

We hopen de startlijst te kunnen vullen met oud-winnaars, (oud)-triatleten en Nieuwkopers die een speciale binding hebben met de Triathlon van Nieuwkoop. Om tot een startlijst te komen is een groep samengesteld die daarbij zal helpen. De groep bestaat uit oud-triatleten Rik van Trigt en Jan van der Marel, oud-voorzitter Teun Edelman en huidige bestuursleden Fred Verlooij en Rick Sinnige.

Alle deelnemers krijgen een speciaal jubileumshirt en een medaille. Daarnaast hopen we er uiteraard een gezellige avond van te maken.

Heb je interesse in deelname aan de jubileumrace? Stuur dan een mailtje naar rick@triathlon-nieuwkoop.nl. Let op: deelname is – door de beschikbaarheid van 80 startplekken – niet gegarandeerd.